Uitleenbank

De Uitleenbank Zutphen wil verbindend en duurzaam met jou samenwerken. Wat jij wilt lenen, daar gaan zij naar op zoek in hun netwerk!

Waarom de Uitleenbank?

Er gaat in Zutphen veel tijd, geld en energie verloren, omdat men niet weet dat de benodigde spullen bij de Uitleenbank te verkrijgen zijn. Bij de Uitleenbank kan je als sociaal project terecht om kosteloos spullen te lenen. De Uitleenbank is er voor sportverenigingen, buurthuizen, scholen en stichtingen, die op het maatschappelijke vlak actief zijn.

Er is een grote bereidheid van bedrijven en particulieren om spullen voor het goede doel beschikbaar te stellen. De Uitleenbank maakt hier een overzicht van, en kan deze spullen voor een project ‘reserveren’. Daarnaast kunnen specifieke spullen, die veel worden aangevraagd, door de Uitleenbank worden aangeschaft. Zo wordt het makkelijker om sociale projecten van natura te voorzien, en bereiken we samen meer.

Spullen te leen

Momenteel heeft de Uitleenbank Zutphen een aantal spullen in eigen beheer, maar is ook actief op zoek naar bedrijven en organisaties die spullen willen uitlenen. Vul ons contactformulier in om contact op te nemen.

De Uitleenbank Zutphen is een samenwerking van Verbindkracht Zutphen en de Zutphense Uitdaging.

Spullen die te leen zijn via de Uitleenbank:

  • Een goederenbus (geen personenvervoer!)
  • Partytenten
  • Geluidsapparatuur
  • Beamer met scherm
  • Stoelen Tafels

De Uitdaging

Een mooiere leefomgeving
door lokale betrokkenheid

Doe ook mee

Neem contact op

Wil jij ook een steentje bijdragen?

Ben jij een betrokken ondernemer met hart voor de samenleving? Wil jij ook bijdragen aan een betere leefomgeving van mensen? Door bijvoorbeeld de verbinding te leggen voor meer sociale cohesie en lokale betrokkenheid? Doe dan ook mee met de Zutphense Uitdaging.

Wil je meer weten of een impactvolle bijdrage leveren?