Mede In Zutphen

Mede in Zutphen is dé plek voor iedereen die wil bijdragen aan leven in Zutphen en onze gemeente een beetje mooier wil maken. Mede In Zutphen helpt sociaal initiatief groeien tot projecten die positieve impact maken. Mede door jou, Mede In Zutphen.

Waarom Mede in Zutphen?

Mede in Zutphen benut potentieel en maakt optimaal gebruik van menskracht, materiaal en middelen in Zutphen en Warnsveld. In gemeente Zutphen zijn ontzettend veel mensen en organisaties die mooie plannen hebben voor hun buurt, wijk of gemeente. Mede in Zutphen helpt ieder sociaal project dat bijdraagt aan een prettig leefklimaat in Zutphen en Warnsveld. Of je nou ondersteuning nodig hebt vanaf de eerste stap, of op onderdelen van je project.
Door bovendien sociale projecten en hun wensenlijsten in beeld te brengen, maken we het voor zoveel mogelijk inwoners, organisaties en instellingen mogelijk om mede mogelijk te maken.

Hoe werkt Mede in Zutphen?

Mede In Zutphen is specifiek bedoeld voor projecten in gemeente Zutphen die de samenleving een beetje mooier maken. Dat kunnen kleine én hele grote projecten zijn. Mede In Zutphen begeleidt projecten van start tot financiering volgens het Mede In Model. Aan ieder project koppelen we een projectcoach die de initiatiefnemer ondersteunt.

Wil jij ook Mede Mogelijk maken? Ga naar www.medeinzutphen.nl

De Uitdaging

Een mooiere leefomgeving
door lokale betrokkenheid

Doe ook mee

Neem contact op

Wil jij ook een steentje bijdragen?

Ben jij een betrokken ondernemer met hart voor de samenleving? Wil jij ook bijdragen aan een betere leefomgeving van mensen? Door bijvoorbeeld de verbinding te leggen voor meer sociale cohesie en lokale betrokkenheid? Doe dan ook mee met de Zutphense Uitdaging.

Wil je meer weten of een impactvolle bijdrage leveren?