Matchgroep

De Matchgroep stimuleert het Zutphense bedrijfsleven om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in praktijk te brengen. De leden zijn verbonden met regionale serviceclubs en dagen vele andere bedrijven uit om Zutphen een stukje mooier te maken.

Wat doet de Matchgroep?

Aanvragen van stichtingen, verenigingen en buurtgroepen en sociale initiatieven worden besproken tijdens een Matchgroep overleg. Na acceptatie gaan één jonge hond en één oude rot aan de slag om een antwoord te vinden op de vraag. Als dit gelukt is noemen we dit een gerealiseerde match.

De Matchgroep bestaat uit een aantal oude rotten en jonge honden uit het bedrijfsleven, die zich op vrijwillige basis inzetten. ‘Oude rotten’ zijn senior-medewerkers en directeuren met een groot netwerk. ‘Jonge honden’ zijn over het algemeen jongere mensen uit het bedrijfsleven. De Matchgroep stimuleert het Zutphense bedrijfsleven om Maatschappelijk Betrokken Ondernemen in praktijk te brengen. De Matchgroepleden zijn verbonden met regionale serviceclubs. Ze dagen ook vele andere lokale bedrijven uit om bij te dragen aan de realisatie van succesvolle matches.

De Uitdaging

Een mooiere leefomgeving
door lokale betrokkenheid

Leden

Mart Meezen

DWR Notarissen

Gerda Geurtsen

Terzijde

Dennis Verver

Kimenai Installatiebeheer BV

Tjalling Ypma

Alliander

Marijn Smit

Driekant

Annemarie Reuvers

Ieder1

Jos Berendsen

Claasje Reijers

CLAASJE/

Mascha Gebbink

Rabobank

Armijn van Roon

Ciceroon

Doe ook mee

Neem contact op

Wil jij ook een steentje bijdragen?

Ben jij een betrokken ondernemer met hart voor de samenleving? Wil jij ook bijdragen aan een betere leefomgeving van mensen? Door bijvoorbeeld de verbinding te leggen voor meer sociale cohesie en lokale betrokkenheid? Doe dan ook mee met de Zutphense Uitdaging.

Wil je meer weten of een impactvolle bijdrage leveren?