Beursvloer
Vraag / Aanbod
Status: open

Gevraagd: advies over donateurs- en fondsenwerving

Omschrijving

Advies over hoe wij het beste donateurs/fondsen kunnen werven -in de Wijnhuistoren willen we een infocentrum inrichten. Graag hulp bij het opzetten/inrichten van de presentatie. Ook bij het schrijven/redigeren van de infotekst -een (betaalde) ringtone realiseren met een paar wijnhuiscarillonfragmenten. – wij willen een videoverbinding realiseren van de speelzolder naar de info ruimte. Graag hulp daarbij

Tegenprestatie: – In de info-ruimte een vermelding met ” gerealiseerd dankzij…” – een bezoek aan de toren en de beiaardier aan het werk zien – speciaal voor uw bedrijf een periode een verzoeknummer voor de zgn “kwartiertjes” (het muziekfragment dat ieder kwartier te horen is)

Over Stichting Vrienden van het Wijnhuiscarillon: Wij spannen ons in om de eeuwenoude beiaardcultuur voor Zutphen levend te houden.Vanwege de terugtredende overheid is het nodig dat er fondsen komen om het Wijnhuiscarillon ook daadwerkelijk te laten klinken. Onze stichting probeert dit door donateurs/sponsors te werven. Ook proberen wij zichtbaar te zijn voor het publiek door bijv. vanuit een marktkraam verzoeknummers te noteren.

Aanwezig op de Beursvloer:
Hendrikje van Waterschoot
Bert Inberg
Liesbeth den Teuling Caarls
Jan Baggen

Match informatie

Aanvraagdatum 22-11-2015