The Challenge

logo-challenge

Tijdens een acht maanden durend traject wordt een aantal werkzoekenden met een gat in hun cv begeleid bij het vinden van de stage- of werkplek. Samen met betrokken partners en het bedrijfsleven realiseren we extra kansen, zichtbaarheid en worden nieuwe deuren voor hen geopend. Op 26 november presenteren de kandidaten zich door middel van een korte pitch op het podium voor een jury en publiek, net zoals bij talentenprogramma’s. Druk op de rode matchknop en geef deze ‘ongekende’ talenten een kans! Bekijk hier het filmpje van The Challenge

Benieuwd naar de kandidaten van dit jaar? Binnenkort staan de pitches op www.wiehelpjijvooruit.nl

 

Deuren openen voor ongekend talent!

Door samenloop van omstandigheden, vanwege gebrek aan ervaring of door een beperking heeft een flinke groep mensen in Zutphen en omgeving een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij kunnen moeilijk mee komen in het reguliere sollicitatie- of arbeidsproces, terwijl ze met hun kennis en motivatie uitstekende medewerkers zijn. Help ze vooruit met een stage- of werkplek of door de juiste link te leggen in je eigen netwerk. Met jouw kennis, betrokkenheid en een beetje van je tijd kun je voor een kandidaat precies het verschil maken dat nodig is. Open deuren voor deze ongekende talenten. Wie help jij vooruit?

De kandidaten?

De kandidaten zijn allemaal unieke mensen, ieder met een eigen verhaal. Ze hebben alleen nét die ene kans nodig. Van alleenstaande moeder of vastgelopen jongere, tot vluchteling of iemand met een ziektehistorie, mensen met een gat in hun loopbaan of iemand die terugkeert in de maatschappij.

Binnenkort staan de pitches van de kandidaten op www.wiehelpjijvooruit.nl

Meer weten? Projectplan The Challenge editie 2018-2019

De resultaten van de vorige editie

Bij de vorige editie heeft 82% van de kandidaten The Challenge succesvol afgerond: van betaalde banen, stage- of werkervaringsplaatsen tot de beslissing om een opleiding te starten.

Voorbeelden van matches

  • Match! Osama mocht stagelopen bij 2GetThere
  • Match! Henk kreeg een baan aangeboden als heftruckchauffeur bij Addink Transport
  • Match! Jolanda vond werk bij Gemeente Zutphen
  • Match! Petra kreeg een werkervaringsplek bij DWR Notarissen en kreeg daarna een dienstverband aangeboden.