Sociale flexplek

Sociale initiatieven worden vaak gerund door vrijwilligers en met een heel beperkt budget. Soms is het nodig even te vergaderen, een presentatie te houden of kantoorwerkzaamheden te verrichten; in veel gevallen moeten vrijwilligers het dan met de beperkte mogelijkheden van hun eigen woonhuis doen. Wanneer er wel een ruimte wordt gehuurd, dan is die vaak voor een groot deel van de tijd niet in gebruik en kunnen de financiën hiervoor niet worden ingezet voor de primaire doelstelling. De totstandkoming van Sociale Flexplek laat zien dat met een creatieve blik en goede samenwerking het mogelijk is om in één klap een heleboel vliegen te slaan. We hopen hiermee veel sociale initiatieven blij te maken.

In Zutphen zijn meerdere ruimtes tot beschikking gesteld voor vergaderingen en kantoorwerkzaamheden van sociale initiatieven. Heb jij een ruimte nodig of over? Vul dan onderstaand formulier in.

De Uitdaging

Een mooiere leefomgeving
door lokale betrokkenheid

Doe ook mee

Neem contact op

Wil jij ook een steentje bijdragen?

Ben jij een betrokken ondernemer met hart voor de samenleving? Wil jij ook bijdragen aan een betere leefomgeving van mensen? Door bijvoorbeeld de verbinding te leggen voor meer sociale cohesie en lokale betrokkenheid? Doe dan ook mee met de Zutphense Uitdaging.

Wil je meer weten of een impactvolle bijdrage leveren?