Hulpbank
Vraag / Aanbod
Status: open

Wij zoeken een bus voor maandag 6 juni 2016 naar Utrecht.

Omschrijving

Hoi Taxichauffeur,

De Zutphense sprokkelaars

Wij, een team van 5 enthousiaste cliënten met 5 stuiterende begeleiders willen heel graag meedoen met de prokkelsterrenslag van 2016!

Het team is al bij elkaar gesprokkeld. We hebben 4 locaties (locatie Wannehofje, Dorenborch 1 + 2 en Het Horsseler) gemixt zodat we een verrassend team hebben.

Het enig wat we nog nodig hebben is vervoer.

Is het mogelijk dat u ons maandag 6 juni kan rijden naar Utrecht?

We moeten er rond 12.15u zijn en het feest is om 17.15 uur afgelopen.

Zou u ons de bus kunnen sponsoren?

Wij willen er graag wat terug voor doen, bijvoorbeeld uw bus schoonmaken of reclame maken voor uw bedrijf.

(de achterkant van onze prokkelshirts zijn nog helemaal leeg).

Wat hebben we nodig? Een bus voor 22 personen.

Het mag ook een kleinere bus zodat we met 1 auto er achteraan rijden. (18 personen)

Zou u iets voor ons kunnen betekenen?

Wij horen graag van u,

Cliënten Locatie Wannehofje, Dorenborch 1 en 2 en Locatie Warnsveld het Horsseler

Match informatie

Aanvraagdatum 26-05-2016

Extra gegevens

Contactgegevens
Naam organisatie Humanitas DMH
Missie van de organisatie Humanitas DMHDienstverlening aan mensen met een hulpvraagHumanitas DMH ondersteunt en behandelt mensen met een (licht) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problemen. Samen met deze mensen bepalen we welke vorm van ondersteuning het beste past. We vinden het belangrijk dat mensen, binnen hun mogelijkheden, kunnen meedoen in de maatschappij. Daarom bieden wij zorg op maat. Dat doen wij vanuit onze humanistische kernwaarden. Bij ons staat de mens centraal. We nemen verantwoordelijkheid voor onszelf en voor anderen in de samenleving.
Voornaam Irma
Achternaam Muijen
Straat + huisnummer Wanne 3
Postcode Zutphen
Plaats 7201CN
Telefoonnummer 0653623947
Telefoonnummer
E-mailadres irma.muijen@humanitas-dmh.nl
Wat wilt u aanvragen?
Vraag Wij zoeken een bus voor maandag 6 juni 2016 naar Utrecht.
Uw vraag Hoi Taxichauffeur,De Zutphense sprokkelaars Wij, een team van 5 enthousiaste cliënten met 5 stuiterende begeleiders willen heel graag meedoen met de prokkelsterrenslag van 2016!Het team is al bij elkaar gesprokkeld. We hebben 4 locaties (locatie Wannehofje, Dorenborch 1 + 2 en Het Horsseler) gemixt zodat we een verrassend team hebben.Het enig wat we nog nodig hebben is vervoer.Is het mogelijk dat u ons maandag 6 juni kan rijden naar Utrecht?We moeten er rond 12.15u zijn en het feest is om 17.15 uur afgelopen.Zou u ons de bus kunnen sponsoren? Wij willen er graag wat terug voor doen, bijvoorbeeld uw bus schoonmaken of reclame maken voor uw bedrijf.(de achterkant van onze prokkelshirts zijn nog helemaal leeg).Wat hebben we nodig? Een bus voor 22 personen. Het mag ook een kleinere bus zodat we met 1 auto er achteraan rijden. (18 personen)Zou u iets voor ons kunnen betekenen? Wij horen graag van u,Cliënten Locatie Wannehofje, Dorenborch 1 en 2 en Locatie Warnsveld het Horsseler
Doel van uw vraag een bus voor 18 a 22 personen
Doelgroep Verstandelijk beperkte cliënten
Uitsplitsing van uw vraag
Andere betrokken organisaties Stichting Prokkel: www.prokkel.nl
Overige opmerkingen ProkkelSterrenslag 2016De ProkkelSterrenslag is dé landelijke start van de Prokkelweek. Elk team bestaat uit mensen met en mensen zonder verstandelijke beperking. Het gaat om samen sportief bezig zijn en zo elkaars mogelijkheden leren kennen.TeamsTeams uit het hele land komen samen om te sporten. Niet om te winnen, maar om elkaars mogelijkheden te ontdekken. Elk team bestaat uit 5 mensen met en 5 mensen zonder verstandelijke beperking. Samenwerken is het sleutelwoord. Welke capaciteiten heb je in je team en hoe ga je die inzetten?Iedereen kan meedoenBedrijven, verenigingen, stichtingen, gemeenten, non-profitorganisaties, mensen met een beperking en particulieren kunnen zich opgeven om een team te vormen. Van wethouder tot VSO docent, van directeur tot student, van zorgbestuurder tot woonbegeleider, iedereen is van harte welkom. Ook individuele deelnemers kunnen zich inschrijven.DatumMaandag 6 juni 2016 Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3, Utrecht
Captcha