Inzamelingsactie: Geef zaalsportschoenen een 2e leven in AZC Zutphen!

, , 09 juli 2019

De Zutphense Uitdaging is een actie gestart om zaalsportschoenen in te zamelen voor de bewoners van het Asielzoekerscentrum aan de Voorsterallee. Heel de maand juli kunnen zaalsportschoenen ingeleverd worden bij Houx Sport. Help ook mee!

Dit voorjaar is de sporthal op het terrein van het Asielzoekerscentrum aan de Voorsterallee opgeknapt, maar nog steeds kunnen niet alle bewoners van het AZC er gebruik van maken. De sporthal is namelijk alleen toegankelijk met zaalsportschoenen en de bewoners hebben gewoonweg niet de middelen om zaalsportschoenen aan te schaffen. De Zutphense Uitdaging start daarom in samenwerking met Houx Sport en Stichting VIA een actie om zaalsportschoenen in te zamelen.

inzamelingsactie zaalsportschoenen

Nog goede zaalsportschoenen in de kast die niet meer gebruikt worden? Geef ze een tweede leven in het AZC Zutphen! We hopen in de hele maand juli zo veel mogelijk gebruikte zaalsportschoenen in te zamelen. Elke maat is welkom, maar met name kinderschoenen zijn zeer gewenst. De schoenen (in goede staat) kunnen gedoneerd worden in de speciale inzamelingsbox bij Houx Sport aan de Nieuwstad 17 in Zutphen. De actie loopt nog t/m 31 juli.