Beursvloer

Op de maatschappelijke Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de gelegenheid om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden met gesloten beurs door het bedrijfsleven opgelost. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun vereniging en de match met het betreffende bedrijf.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemers willen graag in contact  komen met maatschappelijke organisaties die iets hebben aan hun steun en die ook passen bij het karakter van hun bedrijf. Dit kan op de Beursvloer Zutphen.

Onder het motto “Geen contract, maar contact” biedt de Zutphense Uitdaging verenigingen, stichtingen en scholen jaarlijks de gelegenheid om in contact te komen met Zutphense Bedrijven en Ondernemers. Enerzijds om kennis te maken met elkaar en anderzijds om elkaar te ondersteunen. Ontmoetingen tussen mensen met verschillende achtergronden die elkaar veel te bieden hebben. Bijzondere ontmoetingen die bijzondere matches opleveren! In 2014 leverde de Beursvloer 80 matches op met een waarde van ruim € 132.000.

 

Vragen en aanbiedingen van deelnemende organisaties kunnen bestaan uit van alles zolang het maar ‘in natura’ is, dus geen geld. Denk bijvoorbeeld aan: kennis, personele inzet, goederen, of faciliteiten. De vrager wordt gevraagd om iets terug te doen voor het aanbod van een bedrijf. Zo ontstaat, niet alleen in materieel opzicht, een win-win situatie.

Winst voor iedereen!
Ontmoet elkaar op deze door hoofdsponsor Auxzenze BV mogelijk gemaakte Beursvloer en pak die pure winst! Denk met elkaar mee en toon, samen met andere ondernemende mensen, uw maatschappelijke betrokkenheid tijdens de Beursvloer Zutphen! Wat de ene partij over heeft en/of wil aanbieden, kan voor de ander precies de uitkomst en het verschil betekenen.

auxzenze
Deelnemen aan Beursvloer Zutphen is geheel gratis. Er worden geen stands ingericht. Toch levert het veel op. Ervaar zelf wat uw bedrijf of maatschappelijke organisatie in een halve middag netwerken kunt bereiken!

De 6de editie van de Beursvloer heeft plaatsgevonden op maandag 23 november 2015 om 16.30 uur.

 

Het organisatieteam:

Armijn van Roon (Zutphense Uitdaging), Peter Meulenbroek (HollandsPracht), Remco Feith (Binnenstadsmanager Zutphen), Astrid Sloot (de Beer), Marian van Uffelen (Perspectief Zutphen), Jos Addink (Addink Transport), Mark Heuvelink (Glans B.V.), Richard Sommer (Straetus Incasso Achterhoek)